Florent Mourier (Franța)

Concert:

Florent Mourier este un pianist concertist francez stabilit la Londra. Este specializat în repertoriu vocal lied și operă) și este foarte căutat ca pianist colaborator și profesor de canto.

Florent a concertat la Wigmore Hall, Barbican Hall și Milton Court în Londra, Holywell Music Room în cadrul Oxford Lieder Festival, Festival d’Aix și Fondation Royaumont în Franța, La Monnaie în Bruxelles, Tivoli Vredenburg și Concertgebouw din Amsterdam.

Atât ca pianist solo, cât și acompaniator, a studiat cu Dmitri Bashkirov, Pascal Devoyon, Martin Julius Drake, Alain Planès, Renee Fleming, Barbara Hannigan și Joyce DiDonato, printre mulți alții.

Florent este tânăr artist ENOA, tânăr artist Britten-Pears, absolvent al Oxford Lieder Festival Mastercourse, laureat al Fundației Royaumont și membru al Académie du Festival d’Aix-en-Provence.

Florent a absolvit Conservatorium van Amsterdam (a studiat cu David Kuyken), Guildhall School of Music and Drama (curs de masterat în interpretare solo și acompaniament vocal; a studiat cu Charles Owen, Martin Roscoe și Pamela Lidiard) și National Opera Studio din Londra.

Florent lucrează acum ca pianist și profesor de canto la Guildhall School of Music și la National Opera Studio.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder