Hyeyoon Park

Concerte:

Hyeyoon Park este o artistă cu concentrare și virtuozitate remarcabile, combinând sonoritatea bogată fără efort cu integritatea muzicală. Descrisă drept „uimitoare” de către Süddeutsche Zeitung pentru un recital la München în primăvara anului 2022, ea activează internațional.

Apariții solistice recente includ Filarmonica din Stuttgart, Filarmonica din Johannesburg, Orchestra Simfonică Metropolitană din Tokyo, Orchestra Națională BBC din Țara Galilor și un apreciat turneu de recitaluri în America de Nord cu pianistul Benjamin Grosvenor.

Un pasionat muzician de cameră, ea apare în mod regulat la festivaluri și locații importante precum Wigmore Hall, Concertgebouw, Southbank Centre din Londra și altele. A colaborat cu Kian Soltani, Timothy Ridout, Gidon Kremer, Andras Schiff, Christian Tetzlaff, Yuri Bashmet, Lars Vogt, Daniel Hope, Alban Gerhardt.

Hyeyoon a debutat cu Filarmonica din Seul la vârsta de nouă ani și a fost cea mai tânără câștigătoare a  Premiului I al Concursului Internațional de Muzică ARD din München, la vârsta de 17 ani, în 2009.

Hyeyoon a studiat la colegiile de la Universitatea Națională de Arte din Coreea și Universitatea din Cincinnati cu profesorul Piotr Milewski. De asemenea, a studiat cu profesorul Antje Weithaas la Hochschule für Musik „Hanns Eisler” din Berlin și cu Christian Tetzlaff ca tânăr solist la Academia Kronberg.

Hyeyoon este onorată să fie o ambasadoare a Music Masters, o organizație caritabilă care oferă copiilor din zonele defavorizate o platformă atât de necesară pentru a experimenta educația muzicală clasică în Marea Britanie. Hyeyoon cântă pe o vioară realizat de Stefan-Peter Greiner.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder