Maria Sławek (Polonia)

Concert:

Violonistă, lector și cercetător polonez. Co-fondatoare (împreună cu Anna Karpowicz) a Institutului Mieczysław Weinberg, Doctor în Arte. Predă vioară la Academia de Muzică din Cracovia și la Universitatea de Muzică Fryderyk Chopin din Varșovia și un curs de muzică evreiască în cadrul studiilor postuniversitare polono-evreiești al Institutului de Cercetări Literare al Academiei Poloneze de Științe.

Maria a concertat în Polonia, Germania, Israel, Italia, Franța, Marea Britanie, Brazilia, Belgia, Ucraina și Statele Unite. În stagiunea 2017/2018, Maria Sławek a fost artist rezident la Filarmonica Karol Szymanowski din Cracovia. Din 2012 până în prezent, ea a înregistrat trei CD-uri.

Maria Sławek este câștigătoarea a numeroase burse de la Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din Polonia. În 2011, a primit „Bursa de creație a orașului Cracovia”. Ea a fost, de asemenea, unul dintre câștigătorii Premiului Fundației Georg Solti.

În 2021, Maria a fost laureată cu Bursa Artistică a Capitalei Varșovia.

Maria Sławek este absolventă a Academiei de Muzică din Cracovia, unde a studiat vioara cu profesorul Wiesław Kwaśny. În 2015, și-a susținut teza de doctorat despre sonatele pentru vioară și pian ale lui Mieczysław Weinberg. În 2020, a primit o diplomă post-doctorală în Arte.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder