Michel Camille

Concerte:

Născut în 1988 la Barcelona, ​​Pau Codina și-a început studiile de violoncel la vârsta de 5 ani cu Eulàlia Subirà.

Este absolvent al Școlii Yehudi Menuhin, al Școlii de Muzică și Dramă Guildhall și al Chapelle Musicale Reine Elisabeth, unde a studiat cu Louise Hopkins și Gary Hoffman.

A cântat intens în toată Europa și în multe locații prestigioase, cum ar fi Sala Wigmore, Sala Regală a Festivalului, Sala Purcell, Auditoriul Pau Casals, L’Auditori de Barcelona și Sala de concerte Palau de la Musica Catalana din Barcelona, ​​ambele ca solist și muzician de cameră.

A apărut ca solist cu orchestre precum Orchestra de Cameră din Andorra, Orchestra de Cameră Franz Liszt din Budapesta, Orchestra de Cameră din Valonia, Orchestra RTVE din Madrid și Orchestra Simfonică din Barcelona.

De asemenea, a înregistrat Suita op. 16 de Saint-Saens pentru violoncel și orchestră cu Orchestra Filarmonicii Regale din Liege și dirijor Christian Arming pentru casa de discuri Fuga Libera.

Pau este membru al Ansamblului Oculi, al Trio-ului cu pian Fortuny și al Ansamblului Esbjerg.

Dincolo de activitatea concertistică, Pau a câștigat mai multe concursuri și premii, precum premiul Guilhermina Suggia de la MBF, premiul Kronberg Cello Festival Schlosskonzert, atât premiul III, cât și premiul Criticii la Concursul Primer Palau de la Barcelona și premiul I. în concursul Concurso Permanente al Jeunesses Musicales din Spania.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder