Natacha Kudritskaya (Franța)

Concerte:

Natacha s-a născut în Perm, în Urali, în 1983. Părinții ei, ambii muzicieni, au încurajat-o să cânte la pian. A studiat la Kiev, mai întâi la Școala Lysenko și apoi la Academia Națională de Muzică Ceaikovski. Din 2003 a lucrat cu pianistul Alain Planès la Conservatorul din Paris, iar în 2007 a fost admisă la cursul avansat al Conservatorului pentru a studia cu Jacques Rouvier. Continuă să lucreze cu pianiștii Ferenc Rados și Elisabeth Leonskaja.

Natacha se simte „foarte confortabil” cântând muzică franceză. În 2009 a fost distinsă cu Marele Premiu de către Fundația Safran pentru Muzică și a fost prezentată în programul Génération Spedidam. A câștigat premiul I la Concursul Internațional de Muzică Vibrarté și Premiul Robert Casadesus pentru interpretarea sa de muzică franceză.

Îi place în special muzica barocă, Bach, Rameau și Couperin și repertoriul romantic. Are lucrări discografice de Rameau, Berio și Ravel. CD-ul ei cu suite de Rameau pe un pian modern Yamaha a fost foarte lăudat în spațiul critic francez.

În prezent gândurile ei sunt la oamenii din Ucraina, unde „vremurile sunt grele, dar niciodată nu i-am văzut pe acei oameni atât de uniți și hotărâți în sentimentul că schimbarea este posibilă. Revoluția de la Maidan a fost cea mai puternică, dramatică și plină de speranță pe care am trăit-o vreodată.”

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder