Petre Florentin Gîscă (România)

Concert:

Născut în 1995 la Iași, într-o familie de muzicieni, Petre – Florentin Gîscă începe studiul viorii la vârsta de 6 ani la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași, sub îndrumarea profesorilor Natalia Epure și Lucian Reuț. 

Absolvă studiile liceale în anul 2014, fiind premiat la diferite olimpiade și concursuri naționale și internaționale – secțiunea vioară.

A absolvit, în anul 2022, Universitatea Națională de Arte „G. Enescu” Iași, specializarea Dirijat – Orchestră, sub îndrumarea prof. univ. dr. Dumitru Goia, unde, în prezent, este masterand. 

De asemenea, a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, în anul 2021.

În activitatea sa artistică, a dirijat Filarmonica de Stat „G. Enescu” din Botoșani, Filarmonica de Stat Oradea, Orchestra Simfonică UNAGE Iași și Orchestra „Ionel Perlea” din Slobozia. 

În prezent, Petre Gîscă este considerat în sfera academică drept unul dintre cei mai promițători tineri dirijori ai școlii ieșene de muzică.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder