Răzvan Laurențiu Păun (România)

Concert:

Răzvan Laurenţiu Păun (vioară) și-a început studiul viorii la vârsta de 7 ani în cadrul Liceului de Muzică “Tudor Ciortea”, Brașov, sub îndrumarea doamnei profesor Mireanu Maria. În perioada 2004-2016 a obținut numeroase premii la concursuri naționale și internaționale, printre care: Premiul I – Olimpiada Națională de Interpretare Muzicală – Ploiești; Premiul I la concursul “W.A Mozart” – Târgoviște; Premiul I la concursul “Dan Cumpătă”.

A susținut mai multe concerte în calitate de solist și violonist alături de Orchestra Filarmonicii Brașov, și a participat la mai multe schimburi de experiență internaționale cu orchestra din Bilbao – Spania.

De-a lungul anilor a avut ocazia să lucreze cu nume sonore din lumea muzicii, precum: prof. Laura Modorcea, maestrii Florin Ionescu-Galați și Ilarion Ionescu-Galați, maestrul Victor Rațiu și Mihail Craioveanu (USA); dirijorul Peter Stark (profesor dirijor la Royal College of Music London și dirijor al Orchestrei Europene de Tineret); maeștrii dirijori: Tiberiu Soare, Horia Andreescu, Ciprian Țuțu, Steffen Schlandt, Verona Maier Ladislau Csendes.

În prezent, Răzvan Laurențiu Păun este licențiat al Universității Naționale de Muzică din București, și masterand în cadrul aceleiași instituții.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder