Sophie Steiner (Austria)

Concert:

Sophie Steiner a început educația muzicală la vârsta de 4 ani și a câștigat prima audiție orchestrală la 14 ani. Acum poate privi înapoi deja către o varietate de producții cu orchestre precum „Hamburg Symphonics“, „Lübecker Kammerphilharmonie“ sau „ Orchestra Hessischer Rundfunk”.

Pe lângă interesele ei pentru muzica solo, orchestrală și de cameră, ea promovează, de asemenea, dezvoltarea de noi concepte și, prin urmare, a fost distinsă cu Premiul Masefield 2015. De atunci a lucrat constant la noi proiecte și producții concertistice și a inițiat mai multe proiecte în Europa și Asia.

Ea a cântat, printre altele, pentru ambasadele austriece din Spania, Japonia și Norvegia și a fondat proiectul BreakingBorders, care își propune să depășească granițele culturale, sociale și personale prin muzică.

Printre altele, a fost director artistic pentru proiectul „SoundColours” în cooperare cu Kammerphilharmonie Lübeck – creând un spațiu artistic în care muzica devine artă vizuală și culturile se îmbină într-una singură.

Sophie Steiner a fost elevă a lui Xavier de Maistre, Mari Kimura, Isabelle Perrin și Christine Leibbrand-Kügerl.

În 2022 a fost laureată la Concursul Maria Ladenburger.

Sophie a fondat festivalul Shirabe la Viena pentru a spori înțelegerea interculturală, respectul și schimbul la nivel mondial prin artă și își continuă activitatea ca director artistic și harpistă pe scena internațională.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder