Susanna Wolff (Norvegia)

Concert:

Susanna Wolff este o soprană lirică norvegiană. A studiat canto la Institutul de Muzică Barratt Due din Oslo și la Guildhall School of Music and Drama din Londra.

Este câștigătoarea premiului I la prestigiosul concurs Concorso Europea Per Giovani Cantanti Lirici din Spoleto, cu debuturi ulterioare ca Sofia în La furba e lo sciocco (Domenico Sarri), Fe-An-Nich-Ton în Ba-Ta-Clan (Jacques Offenbach), Trujamán în El retablo de maese Pedro (Manuel de Falla) și Rosina în Bărbierul din Sevilla (Gioachino Rossini).

În 2019 a debutat la Teatro San Carlo (Napoli) ca Daisy Parke în Lady, be good! de Gershwin și în 2020 la festivalul Rossini din Wildbad în rolul Costanza din L’isola disabitata a lui Garcia.

În 2021, a cântat cu Orquesta de la Comunidad de Madrid în calitate de soprană solistă în Stabat mater de Haydn la Auditorio Nacional, Madrid. În 2022 a cântat Flaminia în Il mondo della Luna de Haydn cu Orchestra Simfonică din Trondheim și Adalgisa în Norma de Bellini la Folkoperan, Stockholm.

Pe lângă vocea ei deosebită, recunoscută, este o interpretă și muziciană extrem de expresivă și versatilă. A studiat regie și teatru la Colegiul Oslo și Akershus. De asemenea, a interpretat și înregistrat muzică de zarzuela cu un ansamblu dirijat de Víctor Pablo Pérez. Este omagiată pentru timbrul ei și abilitățile de actorie.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder