Tim Crawford

Concerte:

Aflat sub tutelajul lui Rainer Schmidt, Tim este un violonist britanic într-o puternică ascensiune pe scena internațională camerală. După ce a studiat la Guildhall School of Music and Drama cu Alexander Janiczek, a profitat de perioadele de izolare pentru a petrece mai mult timp în Elveția, obținând o diplomă de solist Erganzungsstudium la Musik Akademie Basel.

El cântă în mod regulat cu trio-ul său de coarde, The Teyber Trio, un parteneriat muzical cu violonistul Timothy Ridout și violoncelistul Tim Posner cu care a fondat ansamblul încă de la vârsta de 15 ani.

Un alt ansamblu fondat de Tim, Cvartetul Valo, alături de instrumentiști extraordinari precum Maria Wloszczowska, Lilli Maijala și Amy Norringto, este acum reprezentat de James Brown Management.

Experiența sa este deja una vastă în domeniul muzicii de cameră, studiind constant cu Steven Isserlis și Thomas Adés, precum și înregistrând cvartetele de Leos Janacek.

A fost invitat de asemenea să susțină concerte alături de Nash Ensemble, ansamblu cameral rezident al Wigmore Hall din Londra și a fost liderul ansamblului Collegium, înființat de Lawrence Power în 2019.

Tim cântă pe o superbă vioară Ferdinand Gagliano din 1770.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder