Classix Collective

Concert:

Classix Collective este un ansamblu alcătuit din unii dintre cei mai apreciați artiști instrumentiști ieșeni. Classix Collective reflectă angajamentul artiștilor asupra misiunii Classix de a reinventa experiența concertelor de muzică clasică.

Cu o vastă experiență academică și artistică, membrii Classix Collective sunt cunoscuți atât pentru aparițiile solistice realizate, cât și pentru colaborările de succes alături de ansambluri simfonice cu relevanță națională, demonstrând astfel polivalența aptitudinilor lor muzicale.

Classix Collective ia naștere la această a cincea ediție a Classix Festival în vederea alinierii la un set de valori pe care ni l-am asumat încă de la prima ediție: colaborarea interdisciplinară, respectul reciproc, comunicarea interculturală internaționalizarea artei interpretative din România, creând în acest demers un veritabil hub de conexiuni culturale la Iași, unde artiștii locali colaborează cu artiști internaționali cu aceeași misiune de excelență față de public.

Ansamblul va aborda un repertoriu care se îndepărtează de cel considerat „standard” și este dedicat fiecărui concept artistic al festivalului. În cazul acestui an – cel al descoperirii dorinței, incluzând creații contemporane și experimentale. 

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder