Florin Estefan​

Concerts:

Originar din Oradea, baritonul Florin Estefan a urmat cursurile Facultății de Muzică din cadrul Universității de Stat din orașul natal, este licențiat al Academiei de Muzică Gh. Dima din Cluj-Napoca în anul 2004, devenind solist al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca din anul al doilea de studii, la vârsta de 20 ani. 

În decembrie 2007, devine absolvent din prima promoție al Cardiff International Academy of Voice, avându-l ca profesor de canto pe faimosul tenor Dennis O`Neill. În 2012 revine ca și solist al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, urmând să devină Manager General al renumitei instituții lirice în februarie 2015, fiind cel mai tânăr manager din istoria de 97 de ani a primei instituții lirice înființate în România.

Anul 2016 a însemnat și obținerea titlului de Doctor în Muzică din partea Academiei de Muzică Gh. Dima din Cluj-Napoca, precum și titlul de “Cel mai bun solist al anului” la Opera Națională București, în cadrul Galei Operelor Naționale, pentru interpretarea rolului Evgheni Oneghin în producția Operei Naționale Române clujene.

Din 2017, Florin Estefan ocupă și funcția de Lector universitar doctor la Catedra de Canto a Academiei Naționale de Muzică Gh. Dima din Cluj-Napoca.

Florin Estefan a câștigat numeroase competiții și a cântat pe diverse scene atât în România cât și peste hotare (Grecia, Austria, Italia, Belgia, Republica Cehă, Irlanda, Japonia, Statele Unite, Australia și Marea Britanie, Bulgaria, Egipt), interpretând o serie importantă de roluri care i-au adus aprecieri pe tot mapamondul.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder