Gabriel Bîrjovanu

Concert:

Gabriel Birjovanu este un tenor român cu o carieră bogată în genul operatic. A absolvit Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, România, specializându-se în interpretare vocală. Cariera sa a început la Opera Națională Română din Iași, unde a interpretat diverse roluri principale și secundare în opere și operete.

Talentul lui Gabriel l-a condus la Opera Națională Norvegiană din Oslo, unde a cântat în peste 1700 de spectacole de operă și concerte simfonice sub conducerea unor dirijori renumiți precum Antonio Pappano, Zubin Mehta și Riccardo Muti. Repertoriul său include lucrări importante de Verdi, Ceaikovski, Puccini, Wagner și Mozart. De asemenea, a interpretat roluri principale în opere populare precum „La Traviata”, „Carmen” și „La Bohème”.

Din 2023, Gabriel lucrează ca solist de operă independent, continuând să îmbogățească scena culturală cu performanțele sale în diverse concerte și opere din România. Cariera sa este marcată de o dedicare față de arta sa și o pasiune pentru a aduce muzica clasică publicului din întreaga lume.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder