Hyunim Yoon

Concerts:

Flautista Hyunim Yoon este absolventă a Universității Naționale din Seul. În timpul studiilor, a călătorit la Geneva și a studiat cu unul dintre cei mai virtuozi flautiști, Maxence Larrieu. După absolvirea Conservatorului de Muzică din Geneva cu diplomele de Perfectionnement și Virtuosité, a plecat în Germania și a studiat sub îndrumarea lui Jean-Claude Gerard la Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Stuttgart.

În 2001, fiind prima laureată coreeană la a 47-a ediție a Competiției Internaționale de Flaut Maria Canals din Spania, talentul ei a fost recunoscut internațional.

A avut numeroase recitaluri și a interpretat alături de Maxence Larrieu, Petri Alanko, Davide Formisano, Paolo Taballione, David Gillham și Ohad Ben-Ari.

De asemenea, a avut concerte cu Ansamblul de Cameră Coreean, Orchestra Filarmonică din Suwon, Orchestra Simfonică KBS, Orchestra Filarmonică din Sofia, Orchestra de Stat din Plovdiv, Orchestra de Stat din Pleven, Filarmonica Transilvania din Cluj-Napoca, Orchestra Simfonică MAV din Ungaria, Orchestra Janacek din Republica Cehă, Orchestra Filarmonică din Harkov în Ucraina, Filarmonica din Czestokova în Polonia, Orchestra Nouă din Zurich în Berna și Orchestra de Stat din Izmir în Turcia.

Performanțele ei concertistice active nu sunt doar în Coreea, ci și în Asia de Sud-Est și în Europa, ca o flautistă virtuoză.

În prezent, este profesor la Universitatea din Suwon.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder