Iulia Goiană

Concert:

Iulia Goiană a început studiul viorii la vârsta de șase ani sub îndrumarea doamnei profesor Elisabeta Tomescu Ciomu, continuându-și formarea muzicală la clasa profesorilor Marius Lăcraru, Radu Popescu și Magdalena Ursu.

A obținut o dublă licență, în specialitățile vioară (2016) și violă (2017), la Facultatea de Muzică și Teatru din Rostock, sub îndrumarea profesorilor Liviu Câșleanu și Felix Schwartz. Și-a continuat studiile de master la Universitatea de Arte din Berlin, unde a absolvit în 2019 la clasa de violă a profesorului Yuta Nishiyama.

Din anul 2017 a fost colaboratoare la Orchestra Națională Radio, din 2019, angajată a Orchestrei de Cameră Radio, iar din 2020 este membră a Filarmonicii George Enescu, București.

Iulia a participat la numeroase cursuri de măiestrie, în România, cu Alexandru Tomescu, Ida Haendel, Clara Cernat, Liviu Câșleanu și Cristian Andriș, în Germania, cu Felix Schwartz și Wilfred Strehle, și in Anglia, sub egida English Camerata (Shrewsbury). A fost bursieră a fundațiilor Ad Infinitum, Sergiu Celibidache, Sonoro și Remember Enescu.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder