Philipp Jundt

Concerts:

Philipp Jundt este permanent angrenat artistic în Asia, Europa și America de mai bine de un deceniu. Programele de concert variate, cu premiere și aranjamente din repertoriul vocal și de vioară, fac din concertele lui Philipp Jundt o experiență extraordinară. Pe lângă activitățile sale concertistice, Philipp Jundt este profesor în Coreea, precum și în Elveția.

Philipp Jundt apare constant ca solist cu Orchestra Tonhalle din Zurich, cu Camerata Zurich, cu orchestrele de cameră din Bern, Basel și Zurich, cu Camerata München și cu Orchestra de Cameră din Lituania; în Coreea cu Orchestra Simfonică și de Cameră Coreeană și cu Orchestra Filarmonică Gyeonggi.

Flautistul a cântat sub bagheta unor dirijori renumiți precum Christoph Eschenbach, David Philip Hefti, Alexander Lazarev, Fabio Luisi, Zubin Mehta, Krzysztof Penderecki, Helmut Rilling, Jukka-Pekka Saraste și Jeffrey Tate. A colaborat, de asemenea, muzical cu Sir Colin Davies și Lorin Maazel.

Philipp Jundt este co-fondator și director artistic al Festivalului de Muzică Gonijam. Cu Sir James Galway, festivalul a avut un început strălucitor în 2016. Într-un timp foarte scurt, Festivalul de Muzică Gonijam a devenit cel mai mare festival de flaut din Asia.

În prezent, Philipp Jundt a lansat „Shades of Love” la Deutsche Grammophon – o colecție de teme reimaginate din coloanele sonore ale dramelor coreene, aranjamente și noi lucrări de Marco Hertenstein.

Philipp Jundt a fost primul flautist solo al Orchestrei Simfonice KBS Seoul, cea mai importantă și mai veche orchestră radio din Coreea. De asemenea, a cântat ca flautist principal cu Orchestra Filarmonică din Stuttgart, Orchestra Filarmonică din Seul, de mai multe ori cu Orchestra de Cameră din München și Orchestra de Stat Bavară.

Philipp Jundt este un invitat obișnuit la festivalurile internaționale de muzică, inclusiv la Festivalul de Muzică Schleswig-Holstein, ADEvantgarde Festival (München), ConTakt Toronto, Academy of the West (Santa Barbara, CA), Internationales Musikfest Kreuth, Ittinger Pfingstkonzerte, Festivalul de Muzică Rheingau, Festivalul Tongyeong și Festivalul de Muzică Pacific din Japonia. Partenerii săi de muzică de cameră includ pe Nils Mönkemeyer, Sebastian Klinger, Freddy Kempf și membrii Trio-ului Oliver Schnyder.

Pe lângă activitățile sale concertistice, activitatea sa didactică a fost un al doilea punct de concentrare al carierei sale de mulți ani. Din 2008, Philipp Jundt deține o catedră pentru flaut la Școala Germană de Muzică Weimar, o facultate a Hochschule für Musik Franz Liszt Weimar și a Universității Kangnam din Coreea. Din septembrie 2017, Philipp Jundt a fost, de asemenea, numit profesor la Conservatoire de Neuchâtel în Elveția. Studenții lui Philipp Jundt câștigă concursuri internaționale și joacă în poziții orchestrale importante la nivel mondial. Philipp Jundt este frecvent invitat să țină masterclass-uri ca lector invitat, de exemplu în Grecia, Coreea, Italia, New York, China, la Fundația Barenboim-Said din Ramallah, Israel și la Academia Internațională a Tinerilor Orchestre din Bayreuth. Din 2012, Philipp Jundt este director al Asociației Educatorilor de Flaut Coreeni și din 2016 președinte al Asociației Culturale Elvețiano-Coreene, care se dedică promovării și schimbului de artiști coreeni și elvețieni, cum ar fi o producție comună a Baletului Basel și a Teatrului de Balet din Seul.

Philipp Jundt cântă pe flautul Albert Cooper.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder