Ulrich Koella

Concerts:

Pianistul elvețian Ulrich Koella este unul dintre cei mai proeminenți muzicieni de cameră și acompaniatori ai generației sale; a colaborat cu artiști renumiți precum Janos Balint, Olaf Bar, Ian Bostridge, Eduard Brunner, Thomas Friedli, Martin Frost, Wenzel Fuchs, James Galway, Peter-Lukas Graf, Wolfgang Holzmair, Sharon Kam, Rudolf Koelman, Celine Moinet, Nils Monkemeyer, Regula Muhlemann, Laszlo Polgar, Christoph Pregardien, Julian Pregardien, Andreas Schmidt, Bo Skovhus, Raphael Wallfisch, Simone Zgraggen și ansambluri precum Quartetto Nous, Orpheus Quartet, Stradivari Quartet și Winterthurer Streichquartett.

Activitățile sale concertistice l-au condus în majoritatea țărilor europene, în Orientul Mijlociu, Japonia, Coreea de Sud, China, Canada, Argentina și SUA.

Pentru mulți ani, Ulrich Koella a fost acompaniatorul preferat la o serie de concursuri muzicale naționale și internaționale de prestigiu. Este adesea solicitat de majoritatea orchestrelor simfonice și de cameră din Elveția pentru a fi pianist orchestral și acompaniator pentru audiții.

Parteneriatele sale au rezultat în numeroase CD-uri pentru Glaves, Tudor, Centaur, Prospero Classical, Ars Musici și China Record Corporation.

Pentru 36 de ani, Ulrich Koella a fost profesor de Muzică de Cameră pentru Pian și Pian Colaborativ la Universitatea de Arte din Zurich. El susține masterclass-uri în Elveția, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Israel, China, Coreea de Sud și SUA.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder