Classix in Focus :: Women in Music

Seria Classix in Focus pune în perspectivă o serie de aspecte strâns legate *sau nu* de muzica clasică în contextul contemporan și în raport cu o suită de paradigme aflate în continuă evoluție.

Women in Music Romania este o inițiativă dedicată promovării și sprijinirii femeilor din industria muzicală din România. Scopul principal al organizației este de a oferi oportunități și resurse valoroase femeilor din toate domeniile industriei muzicale, indiferent de nivelul lor de experiență sau de poziția lor profesională.

Invitate la panel: 

Cristina Uruc – Manager Artexim / Festivalul Enescu

Corina Ciuplea – Artist Manager Bucharest Film Orchestra / Cellist Muse Quartet

Patricia Brohanschi – Director & Co-fondator Classix Festival și Rocanotherworld

Andra Andriucă – Artist & Mentee în programul Women inn Music Mentorship Program

Iulia Pop – Co-fondator Overground Music / Manager de Comunicare Mastering the Music Business și Women in Music Romania 

Women in Music Romania își propune să creeze un mediu mai incluziv și mai echitabil pentru femeile din industria muzicală din România. Prin intermediul evenimentelor, programelor de mentorat și a altor inițiative, organizația oferă femeilor din industria muzicală o platformă pentru a se conecta, a învăța și a-și dezvolta abilitățile profesionale.

Cu o prezență tot mai puternică în peisajul muzical din România, Women in Music Romania se străduiește să promoveze egalitatea de gen și să sprijine femeile din industria muzicală să își atingă potențialul maxim.

Women in Music România s-a lansat în 2019, iar principalul proiect derulat este Women in Music Business Mentorship Program lansat in 2021 ajuns în prezent la a treia ediție.

Intrarea la eveniment este liberă, iar discuția se va desfășura în limba română.

Prin participarea la eveniment, participanții își oferă acordul privind utilizarea imaginilor fotografice și a înregistrărilor audio și video în scopul promovării activităților festivalului.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. 

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Women in Music Romania 

Parteneri instituționali: Muzeul Municipal „Regina Maria” Iași 

Album Foto
Album Video

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder