Ana Larisa Iordache

Concert: Concertul Evreiesc

Ana Larisa Iordache, în prezent violistă a Operei Naţionale Române din Bucureşti, şi-a încheiat studiile de Master la Academia Naţională de Muzică  „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, la clasa lui Marius Suărăşan. 

Larisa s-a remarcat în acest început de carieră muzicală atât ca solist, cât şi în formaţii camerale şi orchestre naţionale şi internaţionale. Dintre acestea, amintim Orchestra Română de Tineret, Orchestra Fundaţiei Regale Principesa Margareta a României, Orchestra Operei Române Cluj-Napoca, Filarmonica Moldova din Iaşi, Filarmonica Mihail Jora din Bacău, Wiener Jeunesse Orchester, Orquestra Filharmònica de la Universitat de Valencia, Orquesta Santa Cecilia Madrid.

Din dorinţa de a se perfecţiona, Larisa a participat la cursuri de măiestrie susţinute de renumiţi violiști precum Christoph Schiller, Carlo Costalbano, Dimitri Mattu, Tatjana Masurenko. 

De asemenea, Larisa este laureată cu premii şi distincţii la concursuri naţionale şi internaţionale. A fost bursieră în cadrul programului Tinere Talente al Fundaţiei Regale Principesa Margareta a României şi a beneficiat de o bursă Erasmus+ pentru a studia în Valencia, la Conservatorio Superior de Música Joaquin Rodrigo, sub îndrumarea lui Francesc Gaya Fonts.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder