Daniel Dascălu

Concert: Concertul Evreiesc

Daniel Dascălu, Mag.art. al Universității de Muzică din Viena (MDW) clasa prof. Martin Hughes, este în prezent doctorand bursier și cadru didactic asociat al Universității Naționale de Muzică București, sub coordonarea prof. univ. dr. Dana Borșan. 

Daniel are o activitate concertistică bogată, susținând în calitate de solist pianist concerte și recitaluri atât în țară (București, Brașov, Bacău, Cluj, Constanța, Iași. Sibiu, etc.) cât și în străinătate (Austria, Germania, Italia). 

Pasionat, de asemenea, de muzica de cameră, Daniel a cântat în formații camerale la Ateneul Român, Palatul Sutzu din București precum și în Viena, la Mariestad – Suedia și Kalamata – Grecia, în cadrul Festivalului International Kalamata Music Days. 

Preocupat de măiestria interpretativă, Daniel a participat la sesiuni de masterclass cu renumiți pianiști precum Klaus Hellwig, Peter Donohoe, Andreas Frölich, Henri Sigfridsson, Roberto Plano, Mihaela Ursuleasa și a obținut premii și distincții la concursuri naționale și internaționale.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder