Patrycja Błaszak

Concert: Concertul Evreiesc

Patrycja Błaszak este absolventă a Academiei de Muzică din Bydgoszcz în anul 2015 și a Academiei Norvegiene de Muzică din Oslo în 2018,l a clasa reputatului profesor Detlef Hahn. 

Este laureată cu premiul al II-lea la Concursul din Barletta în 2012, și a absolvit masterclass-uri cu violoniști precum Vilde Frang, Pavel Vernikov și Igor Pikayzen. În stagiunile 2016-2018 ale Filarmonicii din Oslo, Patrycja a deținut o poziție de bursier integral, având șansa să lucreze cu dirijori precum Vasily Petrenko, Herbert Blomsted și Manfred Honeck. 

Printre numeroase angajamente, Patrycja este angajată în numeroase ansambluri camerale, oferind concerte private chiar maestrului Kryzstof Penderecki în 2015, iar mai apoi în formula de trio cu pian în cadrul Studio-ului de Concerte Witold Lutoslawski în Varșovia, unde a înregistrat cele două trio-uri cu pian de Șostakovici pentru Radiodifuziunea din Polonia. 

În 2017, a obținut o bursă la academia de vară desfășurată de NYU la New York și o invitație în cadrul European Chamber Music Academy din Viena. A fost artist în reședință al 9 Hills Festival în 2018 și triplu beneficiar al bursei municipalității Chelmno din Polonia pentru tinere talente. 

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder