Judith Fliedl (TRIO ARTIO)

Concert: Trenduri Caleidoscopice

Judith Fliedl a început să studieze la vioară când avea șase ani. În 2009 a fost acceptată la clasa lui Igor Ozim la Mozarteum Salzburg și apoi și-a continuat masteratul cu Pierre Amoyal și este acum studentă a lui Priya Mitchell la Universitatea de Muzică din Graz. În plus, studiază muzica de cameră cu Johannes Meissl la Universitatea de Muzică și Artele Spectacolului din Viena.

În calitate de muzician de cameră, a avut ocazia să cânte pe scene din America, Anglia, Franța, Olanda, Italia și Coreea de Sud. A bifat apariții în săli de concerte precum Wiener Konzerthaus, Festspielhaus Salzburg, Kölner Philharmonie, Laeiszhalle Hamburg și Berliner Philharmonie. A cântat la festivaluri precum Festivalul Pablo Casals, Festivalul Maribor, Festivalul Aurora și Musiktage Mondsee.

Judith Fliedl a câștigat mai multe premii la concursuri naționale și internaționale precum „A. e V. Marcosig”, „Gianluca Compochiario”, „Brahms Competition” și „Lions Competition”.

Judith Fliedl cântă la o vioară semnată de Lorenzo Storioni, care îi este împrumutată cu generozitate de către un sponsor privat.