Auner Quartet

Concerte: Elegy Of Hope, Fata Morgana

Reprezentat de violoniștii Daniel și Barbara Auner, violistul Nikita Gerkusov și violoncelistul Konstantin Zelenin, ansamblu câștigător al concursului Eugéne Ysaÿe din Liège, Belgia, cvartetul vienez Auner a fost numit de Ministerul Afacerilor Externe al Austriei drept ambasador cultural pentru 2020/2021, fiind, de asemenea, parte a programului „New Austrian Sound of Music”.

Urmând o veche tradiție vieneză a concertelor de salon, grupul deține o reședință specială la Viena, concertând în mod regulat la Brahms Saal a Musikverein din Viena, Schubert Saal a Konzerthaus din Viena, Centrul Arnold Schönberg, Sala Barocă a Primăriei Viena și Sala Ehrbar. Cvartetul Auner este un membru selectat al ECMA – Academia Europeană de Muzică de Cameră.

Fondat sub îndrumarea lui Johannes Meissl la Universitatea de Muzică și Arte Spectacolului din Viena, cvartetul a beneficiat și de impulsurile artistice din partea lui Hatto Beyerle și Günter Pichler (Alban Berg Quartett), Petr Prause (Talich Quartet), Alasdair Tait (Cvartetul Belcea), Geoffrey Nuttall și Lesley Robertson (Cvartetul de coarde St. Lawrence, SUA).

Activitatea social-artistică, adesea în colaborare cu Ministerul Austriac pentru Afaceri Externe, a inclus masterclass-uri și concerte educaționale pentru numeroase programe muzicale pentru tineri în Peru, Brazilia, Belize și Africa de Sud.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder