Barbara Galante Auner

Concerte: Elegy Of Hope, Fata Morgana

Barbara de Menezes Galante s-a născut în 1990 la Sao Paulo, Brazilia, într-o familie de muzicieni. Drept urmare, a intrat în contact cu muzica clasică la o vârstă foarte fragedă și a avut primele lecții cu Adriana Schincariol și Elisa Fukuda la vârsta de șase ani. La invitația prof. Lavard Skou-Larsen, a venit în Austria în 2009 și și-a început studiile de licență la Universitatea Mozarteum din Salzburg. Până în 2019 a studiat mai întâi cu prof. Anton Sorokow, concertmaestru al Orchestrei Simfonice din Viena, iar din 2015 cu prof. Eduard Zienkowski, cu care și-a finalizat studiile universitare de Magistra artium.

Muzica de cameră a fost întotdeauna o parte importantă a carierei muzicale a Barbarei; în anul în care s-a mutat în Austria, a devenit membră a ansamblului internațional de cameră „Salzburg Chamber Soloists”. Ca membră a acestui ansamblu, Barbara a realizat turnee în Brazilia, Austria, Germania, Franța, Italia, Elveția, Cehia, Ungaria și SUA.

În 2012 Barbara Galante a fost concertmaestru al „Philharmonie Salzburg”.

În 2014, Barbara a câștigat Premiul Eleazar de Carvalho, cel mai mare premiu acordat în Brazilia pentru muzicieni clasici, iar de atunci a revenit pe scenele din Brazilia în mod regulat ca solist.

Barbara de Menezes Galante cântă pe o vioară realizată de Johann Christoph Leidolff, Viena 1749, care a fost restaurată de lutierul vienez Hermann Löschberger în 2013.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder