Grzegorz Niemczuk

Concerte: Primal Instinct, Fantaisie d’une femme

Classix in Art: Masterclass pian

Născut în 1985, Grzegorz (Greg) Niemczuk a susținut recitaluri și concerte în 34 de țări diferite. A apărut în săli de concerte precum: Carnegie Hall din New York, Beijing Concert Hall, Quintai Concert Hall din Wuhan, Victoria Concert Hall din Singapore, Centro Cultural din Lima, Busan Cultural Center, Centro Cultural din São Paulo, Warsaw Philharmonic Hall, Palau de la Música Catalana din Barcelona și multe altele.

Colaborările sale cu orchestre au inclus apariții cu Orchestra Filarmonicii din Busan, Orchestra Filarmonicii din Cracovia, Sinfonietta din New York, Orchestra Virtuoso din Tokyo Mozart, Filarmonica Poloneză, Filarmonica Sileziană din Katowice și multe altele.

Pe lângă cariera sa de interpret, este și un pedagog dedicat și în prezent ocupă un loc în cadrul facultății de pian a Universității Sileziene din Katowice, Polonia. În octombrie 2017 a obținut doctoratul în Academia de Muzică din Wrocław, Polonia.

De asemenea, este invitat să susțină masterclass-uri și prelegeri la multe universități de muzică, inclusiv Universitatea Agder din Kristiansand, Conservatorul Sapporo, Academia de Artă Nanyang din Singapore, Universitatea Changde din, China și altele.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder