Gustav Rivinius

Concert: Back to the future

Classix in Art: Masterclass violoncel

Gustav Rivinius este primul și singurul muzician german care a obținut Medalia de Aur a Premiului I la Concursul Internațional Ceaikovski din 1990 de la Moscova.

Printre multele momente marcante ale unei cariere ilustre, Gustav Rivinius a fost solist alături de Orchestra Simfonică Radio a Bavariei, dirijată de Lorin Maazel și în SUA cu Orchestra Simfonică din Pittsburgh și cu orchestre din Saint Louis, Cincinnati, Washington D.C. și cu Houston Symphony. La Tokyo, a urcat pe scenă cu Filarmonica din Moscova, la Seul cu Orchestra Simfonică KBS și la Beijing cu Orchestra Națională de Balet.

Gustav Rivinius a apărut cu toate orchestrele simfonice radio din Germania, precum și cu Deutsches Symphonie-Orchester, Leipziger Gewandhausorchester și Konzerthausorchester Berlin.

Rivinius a fondat Trio-ul Gasparo da Saló, Cvintetul de coarde Bartholdy și Cvartetul de pian Tammuz – ansamblu care a înregistrat ambele cvartete cu pian ale compozitorului George Enescu pentru casa de discuri CPO. 

Rivinius susține anual mai multe masterclass-uri, inclusiv la Festivalul Schleswig-Holstein, este membru al juriului la competiții importante și a făcut parte din juriul Concursului Internațional Ceaikovski din 2011 de la Moscova.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder