Slávka Vernerová - Pěchočová

Concert: Animal Instinct

După ce a studiat în primii ani cu Prof. Martin Hršel, Slávka Vernerová Pěchočová a studiat pianul la Academia de Arte Spectacolului din Praga cu Ivan Moravec din 1998 până în 2003. Ulterior, în 2007, și-a finalizat studiile doctorale, concentrându-se pe lucrările lui Janáček. În 2002, a absolvit programul de studii superioare la Royal College of Music din Londra. În același an, televiziunea națională cehă a difuzat un documentar de 40 de minute despre viața ei, regizat de Jan Mudra.

A câștigat Concursul Internațional de pian Smetana în 1996 și este laureată a mai multor concursuri: Wrocław 1995, Missouri 1998 și Țara Galilor 2001. A cântat în mod repetat pentru Youth Podium Festival din Carlsbad și în 2004 a fost invitată ca solist în Festivalul de Primăvară de la Praga.

Vernerová – Pěchočová a cântat cu diverse orchestre, de la Filarmonica Cehă la Orchestra Simfonică Gunma din Japonia sau Filarmonica Regală din Liverpool. În vara anului 2009, a fost solist invitat al  Orchestrei Simfonice BBC la Royal Albert Hall din Londra, în timpul Festivalului Proms.

Ea a lansat un album Janáček pentru Prague Digitals în 2010.

Pianista este implicată și în sfera muzicii de cameră: cântă în The Spring Duo și Dvořák Piano Quartet și este un partener căutat pentru colaborarea între instrumentiști și ansambluri de top din scena muzicală cehă.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder