Tudor Bolnavu

Concerte: Animal Instinct, Friendship in Jazz

Tudor Bogdan Bolnavu este absolvent al Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași la clasa prof. univ. dr. Elena Ovănescu Pîrvu. Urmează în cadrul unei burse cursurile Conservatorului Național de Muzică și Dans din Lyon. În anul 2014 obține titlul de doctor în muzică sub îndrumarea prof. univ. dr. Bujor Prelipcean și urmează cariera didactică la catedra de vioară a conservatorului ieșean, în prezent fiind lector universitar doctor în cadrul aceleiași instituții.

Cu un repertoriu instrumental bogat și un vast program de recitaluri și concerte solistice și camerale susținute pe scene importante din țară sau alături de orchestrele simfonice ale filarmonicilor din Botoșani, Craiova și Bacău, Tudor Bolnavu urmează un parcurs instrumental marcat de întâlniri cu personalități precum Șerban Lupu, Vladimir Nemțanu (prof. CNSMD Lyon) Kazimierz Olechowski (solist și concertmaestru al Operei din Lyon), Mihaela Costea (solist și concertmaestru al Filarmonicii din Parma) sau Alexandru Ianoș (dirijor și violonist, Berna). 

Din 2014 este coordonator și concertmaestru al orchestrei camerale Sonos Alumni a Universității Naționale de Arte „George Enescu”, proiect de real success concretizat prin serii de concerte și prezențe în festivaluri naționale și internaționale de prestigiu.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder