Esbjerg Ensemble interpretează muzică clasică de cameră cu un simț al calității fără compromisuri și este recunoscut pentru repertoriul său inovator și versatil. Ansamblul este format în prezent din zece muzicieni pasionați și expresivi din cele patru colțuri ale globului, toți selectați în mod special pentru calitățile lor unice.

La inițiativa forțelor locale și a Ministerului danez al Culturii, Esbjerg Ensemble, primul ansamblu de cameră profesionist din Danemarca, a fost fondat în 1967. Ansamblul a stabilit standardul pentru muzica de cameră în Danemarca și a avut o influență imensă asupra întregii imagini culturale a regiunii și a Danemarcei.

Pe lângă concertele din Danemarca, Esbjerg Ensemble poate fi regăsit adesea pe scene internaționale – cel mai recent prin invitații la Festivalul Internațional de la Bergen, Klangspuren Schwaz, Nordlichter Berlin, două turnee majore în Taiwan și concerte regulate în Germania de Nord, pentru a numi doar câteva.

Ansamblul Esbjerg primește finanțare de la Fundația Daneză de Arte și de la Municipalitatea Esbjerg, pe lângă diverse fonduri conexe independente.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder