Classix in Focus :: Drum Bun

Seria de discuții 𝗖𝗹𝗮𝘀𝘀𝗶𝘅 𝗶𝗻 𝗙𝗼𝗰𝘂𝘀 pune în perspectivă o serie de aspecte strâns legate *sau nu* de muzica clasică în contextul contemporan și în raport cu o suită de paradigme aflate în continuă evoluție.

Harta Drum Bun este practic rezultatul Protect Public Space, proiect care a început ca pagină de Instagram în 2017 (gestionată de Centrul Ceh). Harta în sine poate fi văzută ca o nouă configurație a colecției Instagram, o modalitate de a arăta nu doar arhitectura în sine, ci și locația și starea actuală a acesteia. Încearcă să acopere toată țara pentru că dincolo de principalul centru cultural al Bucureștiului, multe structuri importante se deteriorează din cauza vizibilității reduse. Nu este o cercetare exhaustivă asupra moștenirii socialiste, ci o evidențiere subiectivă a acesteia și unul dintre obiectivele sale este, de asemenea, de a motiva oamenii să viziteze aceste locuri care s-ar putea afla la periferia țării sau regiunii.

Intrarea la eveniment este liberă.

Discuția se va desfășura în limba engleză.

Prin participarea la eveniment, participanții își oferă acordul privind utilizarea imaginilor fotografice și a înregistrărilor audio și video în scopul promovării activităților festivalului.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder