Classix in Focus :: Viitorul muzicii clasice

Seria de discuții Classix in Focus pune în perspectivă o serie de aspecte strâns legate *sau nu* de muzica clasică în contextul contemporan și în raport cu o suită de paradigme aflate în continuă evoluție.

Alături de invitații acestui panel deschidem un subiect sensibil: viitorul muzicii clasice.

Cum este percepută muzica clasică astăzi? Poate fi profitabilă? Care este rolul instituțiilor de cultură contemporane? Cum ne imaginăm transformarea ei în următorii ani? Acestea sunt întrebările la care ne propunem să găsim răspunsurile, din perspectivele experienței invitaților noștri.

Calitatea de hub cultural pe care Classix și-o dorește debutează și în seria Classix in Focus, cu un interludiu concertistic între artiști locali și cei internaționali.

Astfel, Grace Jee Eun Oh (pian) și Andrei Pretorian (vioară) vor deschide panel-ul dedicat Viitorului Muzicii Clasice cu partea întâi a primei sonate pentru pian și vioară de Johannes Brahms.

Intrarea la eveniment este liberă.
Discuția se va desfășura în limba română.

Prin participarea la panel, participanții își oferă acordul privind utilizarea imaginilor fotografice și a înregistrărilor audio și video în scopul promovării activităților festivalului.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder