Prezențe norvegiene la Iași

Classix Festival organizează marți, 18 februarie 2020, ora 11:00, la Palatul Roznovanu (Bvd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 11), evenimentul „Turismul Nordic”, o întâlnire a oamenilor de afaceri din industria ospitalieră. 

Classix in Focus: Nordic Tourism reunește reprezentanți ai unor instituții și companii din Norvegia – Ambasada Regatului Norvegiei în România, Camera de Comerț Norvegiano-Română – NOROCC, Academia Norvegiană de Muzică, VisitRomania.no, și România –  Primăria Municipiului Iași, Camera de Comerț și Industrie Iași, Iași.travel, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Evenimentul este moderat de Dan Zaharia, fondator Fab Lab Iași.  

Evenimentul are ca scop consolidarea relațiilor bilaterale dintre România și Norvegia din perspectiva culturii și a turismului, în general. 

Classix este un festival de muzică clasică aflat la prima ediție, care se va desfășura în perioada 16 – 22 februarie 2020. Manifestarea aduce la Iași peste 20 de artiști internaționali în 7 concerte, 3 dialoguri educaționale dedicate industriilor creative și 2 panel-uri de antreprenoriat. Biletele la concertele festivalului sunt puse în vânzare online

Classix in Focus reprezintă o secțiune a festivalului prin care organizatorii își propun atingerea unor teme care pun muzica clasică într-o perspectivă interdisciplinară. Departe de a aparține elitelor, viziunea și totodată speranța că muzica inspiră, unește și modelează o comunitate, contribuind semnificativ la viața culturală a unui oraș.

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder