Anca Lupeș (România)

Anca Lupeș este unul dintre cei mai experimentați profesioniști din industria muzicală românească. Unul dintre cele mai importante avantaje ale ei este că de-a lungul carierei lucrează în aproape toate domeniile acestei industrii: mass-media (presă, radio, TV), organizare de concerte, case de discuri, edituri muzicale, management și agenții de rezervare.

Datorită experienței sale vaste, în 2006 începe să predea afaceri muzicale în România.

În 2009, ea devine primul profesionist român în afaceri muzicale care a absolvit Masterul în Music Business Programe de la Berkelee College of Music (Boston, SUA).

În 2016 fondează prima conferință internațională de business muzical din România – Mastering The Music Business conference & showcase festival – care devine rapid un eveniment profesional relevant în zona CSEE. Ea este pionierul educației în afaceri muzicale în România.

În prezent, este Președinte al RAW Music (organizatorul principal al conferinței și festivalului showcase de top din România – Mastering the Music Business) și Director Executiv al INDIERO (asociația caselor de discuri indie și editorilor de muzică din România, afiliată la IMPALA și WIN).

Află primul când sunt puse în vânzare următoarele bilete / abonamente Classix:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Abonează-te la Newsletter

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder